Menu

Naast de 70 km is er ook de mogelijkheid om 35 km te fietsen. In deze route is een stopplaats voorzien waar deelnemers eventueel een stop kunnen inlassen om een kop koffie te drinken. De route wordt aangeduid a.d.h.v. verschillende pijltjes en wordt voor de start van de dag nog eens gereden om er zeker van te zijn dat alles er nog hangt.

De fietsroute werd speciaal uitgestoken door mijn broer en werd goedgekeurd door de Chasse Patatters, de wielerclub waar mijn broer lid van is. Logischerwijs werd bij deze route rekening gehouden met de Vlaamse heuvels en worden die zoveel mogelijk vermeden zodat ze toegankelijk zijn voor iedereen. Ook hierbij wordt vertrokken vanuit kinderboerderij Bokkeslot en ontdekt men verschillende binnenwegen in de omgeving. 

Detail van het hoogteverschil:

   Totale stijging: 138 m
   Max. stijgingsgraad: 4.03 %
   Totale lengte: 35.1 km
   Regio: Leiestreek - West-Vlaanderen

Inschrijvingsprijs = € 8

Dit is inclusief een goed uitgestippelde route, een beschikbare wagen bij pech*, bewaakte fietsenstalling en een drankje achteraf.
Na de eerste stijging is er tevens een stopplaats waar u even adem kan halen met een tasje koffie. 

 

*De wagen bij pech kan niet gecontacteerd worden in geval van een lekke band. Wel na een val of schade aan de fiets waardoor men de route niet kan verderzetten.