Menu

Johan Swinnen (KU Leuven) is kankeronderzoeker aan het Leuvens Kankerinstituut en papa van een zoon met kanker. Vanuit dit persoonlijke verhaal en een positieve ingesteldheid neemt hij ons mee in zijn strijd tegen deze ziekte. Hij vertelt over kanker en hoe die een leven kan veranderen. Hij overtuigt ons van het belang van kankeronderzoek en inspireert ons hoe we samen de strijd tegen kanker kunnen winnen.

We leerden professor J. Swinnen kennen toen we op zoek waren naar een goed doel voor BeneFIETS 2016. Hij is een sympathieke, gedreven man die door zijn thuissituatie nog meer beseft hoe belangrijk het is verder te gaan met onderzoek naar tumoren. Zelf zal hij in augustus-september 2017 naar Santiago De Compostela lopen met een rugzakje vol boodschappen van en voor kankerpatiënten, dit t.v.v. het Leuvens Kankerinstituut. "Mijn manier om stil te staan bij de strijd die elke kankerpatiënt elke dag levert." Meer info hierover vindt u op www.post-voor-compostela.be.

Professor J. Swinnen zal ons gedurende een uur enthousiast en op toegankelijke wijze toespreken. Daarna is er de mogelijkheid om met hem in gesprek te gaan en eventuele vragen te stellen bij een glaasje.

Ticket in voorverkoop: €3

-> bel 0470 67 21 56 t.e.m. 10 mei!

Ticket aan de deur: €4,50

De opbrengst van deze avond gaat integraal naar het LKI.